Valors i objectius

GIR DIGITAL és un projecte nascut de la connexió d’Adhoc Cultura i DauApp’s amb el propòsit de donar resposta a les necessitats i a la demanda que hi ha en l’actualitat per fer el gir digital de les empreses i les institucions. Una proposta que pretén crear, organitzar i dirigir esdeveniments virtuals de forma efectiva.
Les dues empreses ens vam trobar col·laborant en l’organització de diferents esdeveniments i conferències i hem decidit formalitzar d’aquesta manera una realitat que ja estava passant. crear, organitzar i dirigir esdeveniments virtuals de forma efectiva.

Experiències virtuals de la millor manera possible

Volem esdevenir referents en l’organització d’esdeveniments de format online aplicant les plataformes tecnològiques de manera eficaç, eficient i personalitzada.

I al mateix temps demostrar que, tot i els problemes provocats per la pandèmia de la COVID, amb creativitat i treball es poden superar molts obstacles.

Compromís i creativitat

Volem oferir una metodologia i unes eines perquè les organitzacions i les persones a qui donem suport siguin capaces de donar continuïtat al treball engegat, de manera autònoma, fent sostenible els resultats a llarg termini i fins i tot tirant endavant noves iniciatives.

Ens impliquem i ens fem corresponsables dels resultats que ajudem a assolir i de les decisions que ajudem a prendre a emprenedors/es, empresaris/es i a l’equip humà d’organitzacions i institucions.

Equip

Pep Marés

Llicenciat en Història per la Universitat de Girona, Màster en gestió i comunicació Cultural per la Universitat de Barcelona i Community Manager per l’AERCO, amb més de 20 anys d’experiència en la gestió cultural. La seva trajectòria professional transcorre entre l’empresa privada i la gestió cultural participant en projectes de retorn social corporatiu, patrocini i desenvolupament de projectes d’estratègia de posicionament de marques i entitats. Actualment, col·laborant en la transformació digital educativa de les institucions culturals.

Rosó Cortada

Graduada en Disseny Gràfic (UAB) i Tècnic d’Educació Infantil. Combina el disseny digital amb el tradicional i la seva trajectòria professional l’ha dut a especialitzar-se en les publicacions institucionals i la imatge corporativa integral d’esdeveniments culturals. Alhora ha gestionat les xarxes socials d’empresa privada i actualment s’està formant en la gestió i programació de diferents plataformes digitals.

Laura Àlvarez

Grau en Arqueologia i Màster de Gestió del Patrimoni Cultural i Museologia per la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria professional l’ha portat a desenvolupar habilitats de facilitació i dinamització de múltiples projectes participatius d’innovació amb metodologies àgils com el Design Thinking. Alhora, també ha desenvolupat múltiples projectes pedagògics pensats per donar resposta als reptes actuals del sector educatiu i cultural. Darrerament s’ha format i centrat en el desenvolupament de projectes i assessorament per a la transformació digital de les institucions culturals a través de les eines 2.0.

Laia Estañol

Graduada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona (2019), actualment cursa el Màster en Gestió de Patrimoni Cultural i Museologia a la mateixa universitat. Ha realitzat les pràctiques de grau al Museu d’Arqueologia de Catalunya a càrrec de la documentació de diverses exposicions. Responsable en implementació de projectes col·labora en la transformació digital educativa de les institucions culturals.

Roger Serra

Llicenciat en Ciència Política i Relacions Internacionals per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Estudis Interculturals per la mateixa universitat. Gerent de l’empresa de desenvolupament de projectes digitals DAU Apps des de 2011. Àmplia experiència en la coordinació d’aplicatius digitals en diferents formats: aplicacions mòbils Android i iOS, pàgines web html i css, WordPress, etc.