És l’hora de HOPIN

Actualment hi ha munt d’esdeveniments que hem hagut d’ajornar perquè estaven programats presencialment… i si en comptes d’anar-los posposant, fem el gir a la digitalització?

HOPIN és la primera plataforma d’esdeveniments en línia en viu “tot en un”. És a dir tot el que es necessita per organitzar un esdeveniment en línia amb èxit en un sol lloc. Conferències, cursos gratuïts o de pagament, fires, expositors en directe… tot és possible des d’aquesta plataforma.

 

Prop de 100.000 persones poden veure les presentacions que ocorren a l’escenari principal en directe, així com simultàniament hi poden haver sales paral·leles amb la funció “sessions”, que permet als usuaris unir-se a reunions amb altres persones, aixecar la mà i fer preguntes… en un espai més multidireccional on els assistents poden aprendre, interactuar i connectar-se amb persones d’arreu de món. També hi ha l’opció de demanar entrevistes individuals a través del xat, que s’habiliten automàticament, de manera que es poden agilitzar molt les reunions.

 

El format fira també és molt interessant, ja que cada expositor disposa del seu espai on permanent pot tenir penjat un vídeo, presentacions… i quan li interessi o quan tingui demanda a través del xat, pot connectar-se en directe per presentar el seu producte i rebre consultes i cites a través del xat.  Els assistents poden entrar i sortir de les sales com en un esdeveniment en persona i gaudir del contingut i les connexions que s’han creat per a ells.

 

Com a resultat s’obtenen unes altes taxes de presentació, disminució d’abandonament i assistents satisfets. Es poden organitzar esdeveniments de qualsevol format o grandària, vendre les entrades per als esdeveniments o fer-los gratuïts i a més analitzar totes les dades de l’esdeveniment.

 

La plataforma es pot personalitzar i donar-li la imatge que més ens interessi i des de la pàgina d’inici es presenten tots els esdeveniments que se celebraran, els patrocinadors, els expositors, vídeos de presentació, el calendari… té un funcionament molt intuïtiu i permet visualitzar tota la fira amb un cop d’ull. Tot el que necessiteu per organitzar un esdeveniment en línia amb èxit, tot en un sol lloc.